ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Συναγερμοί - Κάμερες - Έλεγχος πρόσβασης - Τηλεφωνικά Κέντρα

ΠΑΡΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΣ

Περιμετρική προστασία; Ραντάρ ή παγίδες; Μήπως και τα δυο; Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλει ένα ευέλικτο σύστημα ασφαλείας για όλες τις περιπτώσεις. Όπου ο έλεγχος του συναγερμού είναι στο κινητό σας. Oπλίστε, αφοπλίστε, ανοίξτε τα φώτα ή την κεντρική πόρτα του σπιτιού σας. Όλα είναι στα χέρια σας..

ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ενός συστήματος επιτήρησης και καταγραφής CCTV σε μια εγκατάσταση για μία επιχείρηση απαιτεί μεθοδική  ανάλυση. Η μελέτη είναι απαραίτητη πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος CCTV, γιατί είναι αυτή που θα αποκαλύψει τα προβλήματα ασφάλειας ,επισημαίνονται οι ανάγκες του πελάτη, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν: προσδιορισμό και αναγνώριση ατόμων ή οχημάτων, έλεγχο προσωπικού ή επισκεπτών, παρατήρηση μετακινήσεων, καταγραφή δραστηριοτήτων  και στην συνέχεια προτείνεται ο κατάλληλος συνδυασμός συστημάτων.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Τα κλειδιά μπορεί να χαθούν, να κλαπούν και να αντιγραφούν πολύ εύκολα, αφήνοντας τα περιουσιακά στοιχεία μας ευάλωτα και τη ζωή μας σε κίνδυνο, ενώ συνοδεύονται με την απαίτηση για μια ακριβή αλλαγή των κλειδαριών. Αντίθετα, όταν μια κάρτα ηλεκτρονικής πρόσβασης χαθεί ή κλαπεί, τα δικαιώματα πρόσβασης μπορούν να αποσυρθούν άμεσα, το προσωπικό ασφαλείας μπορεί να εντοπίσει άμεσα την παραβίαση και να μπλοκάρει την πρόσβαση σε πολλαπλά σημεία κάθε στιγμή. Ολοκληρωμένα πακέτα ελέγχου πρόσβασης για κάθε είδους πόρτα. Κρατήστε τις πόρτες σας κλειστές!

ΔΙΚΤΥΑΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Μελέτη και Eγκατάσταση Τηλεφωνικών Κέντρων. Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας. Διαχείριση Εισερχόμενων & Εξερχόμενων Κλήσεων. Εσωτεριkά σε όλο το κόσμο μέσω internet με την τεχνολογία Voip. Προηγμένη Αναλυτική Καταγραφή και πρόσβαση από παντού!

ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΛΗΨΗ

Ολοκληρωμένες λύσεις επίγειας και δορυφορικής λήψης για πολυκατοικίες και μονοκατοικίες.

ΕΞΥΠΝΕΣ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

Ολοκληρωμένες και προσιτές λύσεις για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, διαχείριση κλήσεων και εγγυημένη επικοινωνία χωρίς να ακούνε άλλα διαμερίσματα. Δείτε ποιός σας καλεί ακόμα και αν δεν είστε σπίτι.